Benieuwd naar de prijzen van gevelbekleding?

Gratis - Vrijblijvend

Gevelbekleding Eeklo

Met gevelbekleding in Eeklo krijgt jouw huis een heel nieuw uiterlijk, en dat is nog niet alles! Je profiteert ook van een betere isolatie, je hoeft minder onderhoud uit te voeren en je gevel gaat langer mee. Wil jij ook profiteren van deze voordelen?

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes: vergelijk en bespaar tot wel 40%! Benieuwd wat er mogelijk is? Op deze pagina lees je alles over de verschillende materialen, de kosten en de manier van plaatsen.

Gevelspecialist gezocht?

Vind snel en gemakkelijk een gevel expert bij jou in de buurt.

Gratis gevel offertes

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten in jouw regio. Zonder verplichtingen.

Bespaar tot 40%

Door de offertes van de gevelspecialisten te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kosten!


Waarom gevelbekleding?

Gevelbekleding biedt belangrijke voordelen: het beschermt je gevel, geeft je woning een vernieuwd uiterlijk en verhoogt de isolatiewaarde. Hiermee bespaar je ook nog eens honderden euro’s per jaar! Met het plaatsen van gevelbekleding verhoog jij je woning ook in waarde en ziet je huis er altijd netjes en verzorgd uit.

Gevel bekleden

Voor klassieke en moderne gevels

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding in Eeklo. Jij kiest dus zelf welke uitstraling je huis krijgt! Geef jij je woning een hele moderne look, met gevelbekleding van pvc in de kleur zwart? Of kies je voor een klassiek uiterlijk met houten bekleding? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Soorten gevelbekleding

Als jij je huis beter wilt isoleren of als je de uitstraling wilt verbeteren, dan is gevelbekleding een hele goede optie. Je hebt hierin verschillende mogelijkheden, zodat je gemakkelijk kiest voor iets dat voldoet aan al je wensen. Zo kies je ook tussen gesloten of open bekleding. Gesloten gevelbekleding sluit strak aan zodat er geen kieren zijn. Open bekleding zorgt voor een heel stijlvol effect omdat je hier tussen de planken door kunt kijken. Uit welke gevelbekleding kun je kiezen?

Gevelbekleding Eeklo: dit zijn de mogelijkheden.

 • Crepi: dit geeft de muur een egaal uiterlijk. Je kiest zelf welke kleur je gebruikt. De kosten liggen rond de €40,- tot €80,- per m² en daarmee is het een voordelige optie.
 • Hout: kies voor hout als je een warme en authentieke uitstraling wilt creëren. Het kost ongeveer €100,- tot €150,- per m². Houten gevelbekleding heeft een gemiddelde levensduur van 15 tot 25 jaar, maar het heeft wel onderhoud nodig.
 • Pvc: kunststof is onderhoudsvriendelijk en kleurvast. Je hebt de keuze uit verschillende designs en kleuren. Zelfs houtlook is mogelijk! De levensduur is gemiddeld 30 jaar en de kosten liggen rond de €75,- tot €125,- per m².
 • Steenstrips: dunne strips waarmee het een gemetselde muur nabootst. Ze worden gemaakt van verschillende soorten stenen, zoals bakstenen of natuursteen. Met steenstrips ben je verzekerd van een lange levensduur: gemiddeld tot wel 100 jaar! De kosten liggen rond de €200,- tot €250,- per m².
 • Natuurleien: deze geven je huis een hele natuurlijke en luxueuze uitstraling. Kies je voor natuurleien, dan mag je ervan uitgaan dat deze 80 tot 100 jaar meegaan. De kosten liggen rond de €110,- tot €125,- per m².
 • Kunstleien: beperkt budget maar wil je wel de uitstraling van leistenen? De levensduur is een stuk minder lang, gemiddeld 25 tot 30 jaar. Kies dan voor kunstleien: deze kosten gemiddeld €75,- tot €85,- per m².
 • Metaal: je kunt kiezen voor onder meer aluminium, zink, koper en inox. Dit geeft je huis een heel robuust en modern uiterlijk. Het gaat ongeveer 80 tot 100 jaar mee. Het kost ongeveer €100,- tot €180,- per m².
Op zoek naar een gevelspecialist in jouw regio? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!


Gevelbekleding in Eeklo voor de beste prijs!

Vind snel en eenvoudig een gevelspecialist in jouw regio en bespaar!


Gevelplaten, sidings, of gevelpanelen?

Als jij je buitenmuur wilt bekleden, dan heb je hierin verschillende opties. De eerste optie is om het hele huis te bekleden. Dit beschermt de gevel optimaal. Dit kan met zowel gevelpanelen als gevelplaten. Wanneer we spreken over gevelpanelen dan gaat het om planken die je zowel horizontaal als verticaal kan plaatsen. Gevelplaten zijn vaak grote platen waarmee een egaal effect ontstaat. Daarnaast zijn ook sidings een mogelijkheid.

Wat zijn sidings?

Sidings zijn stukken gevelbekleding in Eeklo op een gedeelte van je huis. Bijvoorbeeld alleen op de aanbouw of juist alleen op de eerste verdieping. Dit heeft een speels effect wat je huis een unieke uitstraling geeft.

Gevelbekleding pvc

Gevelbekleding prijzen

De prijzen voor gevelbekleding lopen enorm uiteen. Crepi kost ongeveer €40,- tot €80,- per m² terwijl je voor hout gemiddeld €100,- tot €150,- per m² betaalt. Pvc is een goede middenweg, dit kost ongeveer €75,- tot €125,- per m². Wil je echt een hele natuurlijke uitstraling, kies dan voor bijvoorbeeld natuurleien of steenstrips van natuursteen. Natuurleien kosten ongeveer €110,- tot €125,- per m² en steenstrips kosten (inclusief isolatie) gemiddeld €200,- tot €250,- per m². Al deze prijzen zijn inclusief montage.

Wat kost gevelbekleding?

Welke gevelbekleding? Gemiddelde prijs per m², inclusief plaatsing*
Crepi €40-, tot €80,-
Hout €100,- tot €150,-
PVC €75,- tot €125,-
Steenstrips €200,- tot €250,- (incl. isolatie)
Kunstleien €75,- tot €85,-
Natuurleien €110,- tot €125,-
Metaal (aluminium, zink, koper en inox) €100,- tot €180,- (incl. isolatie)
Spuitkurk €60,- tot €80,-
Natuursteen €165,- tot €250,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, zonder isolatie. Tenzij anders vermeld. Vraag voor prijzen op maat gratis en vrijblijvende offertes aan.

Wat beïnvloedt de prijs van gevelbekleding in Eeklo?

De prijzen van gevelbekleding zijn afhankelijk van onder andere deze factoren:

 • Het uurloon van de gevelspecialist: elke vakman bepaalt zijn eigen tarief, daarom verschillen de arbeidskosten per bedrijf.
 • De keuze voor het soort bekleding: de materiaalkosten zijn een groot onderdeel van de totaalprijs. Houd met je keuze daarom rekening met je budget!
 • De staat van de muur: voor het beste en mooiste effect is het belangrijk dat je eventuele beschadigingen eerst herstelt. Hierdoor lopen de kosten op.
 • Eventuele voorrij- of afvoerkosten: de meeste bedrijven brengen voorrijkosten in rekening. Deze zijn lager als je kiest voor een bedrijf in de buurt.

Crepi Eeklo

Crepi Eeklo

Crepi wordt in Eeklo regelmatig toegepast. Het is namelijk heel voordelig en er zijn veel mogelijkheden. Hierbij laat jij je gevel bepleisteren, wat zorgt voor een egaal effect. Je hebt bovendien de keuze uit verschillende kleuren, zodat je gemakkelijk kiest voor iets dat past bij je huis.

Gevelbekleding van crepi biedt een uitstekende bescherming tegen vocht, kou en neerslag en verbetert de kwaliteit van je buitenmuur. Het kan ook uitstekend worden toegepast bij de afwerking van gevelisolatie.

Wil jij ook je gevel laten bepleisteren? Start nu je gratis offerteaanvraag en vind snel een vakman bij jou in de buurt!

Soorten gevelbepleisteringen

Welke soort gevelbepleistering de beste optie is, is afhankelijk van je voorkeuren en de gevel. Kunstharspleister is licht elastisch en kan daardoor op verschillende manieren gebruikt worden. Het wordt in meerdere dunne lagen op de buitenmuur aangebracht waardoor er geen sprake is van ruimteverlies.

Minerale pleister bestaat uit natuurlijke materialen als zand, cement, water en kalk. Om deze pleister kleur te geven voegt de gevelspecialist een kleurpigment toe. Het iets dikker en daardoor geschikt om oneffenheden te bedekken.

Papvoegen of kaleien?

Kies jij voor een crepi gevel? Er zijn verschillende technieken waar je uit kunt kiezen. Papvoegen en kaleien worden het vaakst gedaan.

Wat is het verschil?

Papvoegen houdt in dat een dikkere substantie wordt aangebracht. Deze techniek wordt vooral wordt ingezet bij oude of beschadigde muren. Hiermee zijn oneffenheden namelijk gemakkelijk weg te werken. Kaleien houdt in dat er juist een dunnere laag kalk wordt aangebracht. Hiermee zijn oneffenheden minder makkelijk te verbergen.

Gevelbekleding Eeklo

Gevelbekleding: hout

Voor een natuurlijke uitstraling is houten gevelbekleding een hele geschikte optie. Bij een houten gevel is er heel veel mogelijk: laat het hout horizontaal of verticaal plaatsen om de breedte of juist de hoogte te accentueren.

Welke houten gevelbekleding kan ik kiezen?

Je hebt de keuze uit verschillende houtsoorten. Kies voor een houtsoort die goed bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden, zodat je voorkomt dat je het hout intensief moet onderhouden. Voorbeelden van geschikte houtsoorten zijn Red Cedar, eik, en Padoek. Hoe plaatsen vakmannen houten gevelbekleding? Bij hout is een goed regelwerk heel belangrijk. Op de buitenmuur plaatsen de gevelspecialisten een regelwerk waar de houten planchetten op vast geschroefd worden.

Benieuwd wat het kost om houten gevelbekleding te plaatsen? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Thermowood gevelbekleding

Kies je voor houten gevelbekleding, dan is het slim om te kiezen voor thermowood. Dit heeft een speciale stoombehandeling gehad, waardoor de duurzaamheidsklasse enorm stijgt. Hierdoor werkt het minder en hoef je de houtsoort niet per se te behandelen voor een lange levensduur. Net als de meeste houtsoorten vergrijst ook thermowood gevelbekleding na verloop van tijd.

Hoe lang gaat thermowood mee?

Je kunt rekening houden met een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar.

Red Cedar

Ook houten gevelbekleding van Red Cedar komt regelmatig voor. Red Cedar hout herken je aan de roodbruine kleur. Het heeft duurzaamheidsklasse 2 wat inhoudt dat het goed bestand is tegen allerlei verschillende weersinvloeden. Je kunt dus zelf kiezen of je het hout wilt behandelen of niet. Red Cedar vergrijst na verloop van tijd. Veel mensen vinden de vergrijsde uitstraling zelfs nog mooier dan nieuw hout. Red Cedar gaat gemiddeld 20 tot 25 jaar lang mee.


Houten gevelbekleding voor een authentieke uitstraling!

Vind een vakman bij jou in de buurt en bespaar tot wel 40%!


Padoek

Padoek is een hardhout. Deze krijgt na verloop van tijd een prachtig zilvergrijze kleur, wat de voor veel mensen een groot voordeel is. Deze houtsoort groeit in West-Afrika. Doordat Padoek alleen als individuele boom groeit en niet zozeer in bossen, ligt de prijs van Padiek relatief hoog. Maar dan ben je wel verzekerd van houten gevelbekleding die nauwelijks onderhoud nodig heeft! Je bent verzekerd van een gemiddelde levensduur van 25 tot 30 jaar.

Thermo ayous

Ayous is van nature een zachte houtsoort. Met duurzaamheidsklasse 5 is het niet direct een materiaal dat je zou kiezen als houten muurbekleding. Thermo ayous heeft een specialie thermo-behandeling gehad. Hierdoor stijgt de duurzaamheidsklasse naar 1. Dit betekent een lange levensduur en relatief weinig onderhoud: ook als thermo ayous onbehandeld blijft! De houtsoort is licht van kleur en heeft een heel zacht en natuurlijk uiterlijk. Thermo ayous gaat tot wel 25 jaar lang mee.

Gevelbekleding pvc

Gevelbekleding van pvc is al jarenlang populair. Dat is niet gek, want pvc heeft nu eenmaal belangrijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld hout:

 • Gevelbekleding van pvc is relatief goedkoop te plaatsen.
 • Het materiaal is bijna onderhoudsvrij.
 • Pvc biedt uit zichzelf al een goede isolatie.
 • Gevelbekleding van pvc is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs.

Wat kost kunststof gevelbekleding? Dat is helemaal afhankelijk van het design, de kleur en de afwerking. Houd rekening met prijzen tussen de €75,- tot €125,- per m². Welke kunststof gevelbekleding kun je kiezen? Er zijn verschillende soorten pvc die je hiervoor kunt gebruiken, de meest populaire soorten zijn Trespa en Composiet.

Wil jij ook besparen op je gevelbekleding van pvc? Vergelijk dan gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!


Geïnteresseerd in gevelbekleding van pvc?

Kies voor de vakman met het beste aanbod en bespaar zo op de kosten!

Gratis offertes ontvangen!


Trespa

Trespa is een populaire soort kunststof gevelbekleding. Dit geeft je huis een hele moderne en strakke uitstraling. Je kunt trespa muurbekleding buiten op verschillende manieren aanbrengen. Kies bijvoorbeeld voor sidings voor een speels effect, of kies voor gevelplaten of -panelen voor een unieke uitstraling. Kies je voor trespa, dan kies je voor HPL (High Pressure Laminate) pvc met een levensduur van gemiddeld 30 jaar. De kosten liggen rond de €100,- per m², en daarmee is het één van de duurdere opties.

Composiet

Een tweede optie is composiet als gevelbekleding. Dit staat bekend om de warme uitstraling van hout. Composiet is dus een goede keuze als je wél de uitstraling van echt hout wilt maar tegelijkertijd wilt profiteren van de vele voordelen van kunststof. Composiet is namelijk onderhoudsvriendelijk, relatief goedkoop en het heeft een levensduur tot wel 50 jaar. Je hoeft niet bang te zijn voor de prijs, het kost ongeveer €50,- per m².


Pvc gevelbekleding plaatsen

In deze video zie je hoe een vakman kunststof gevelbekleding plaatst.


Steenstrips Eeklo

We zien dat er in Eeklo steeds vaker steenstrips geplaatst worden. Steenstrips als gevelbekleding is een goede manier om de originele uitstraling van het metselwerk te behouden.

Wat zijn steenstrips?

Steenstrips worden gezaagd uit bakstenen. Samen met het voegwerk ziet het eruit alsof het een gemetselde muur is. Maar het plaatsen van steenstrips gevelbekleding is een stuk sneller en gemakkelijker dan het metselen van een compleet nieuwe muur. Bovendien neemt het ook nog eens minder ruimte in beslag.

Natuurlijk kun je ook steenstrips plaatsen van andere soorten gesteente, zoals natuursteen of leien. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €200,- tot €250,-, afhankelijk van de steensoort. Dit is inclusief het plaatsen van isolatie! Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Steenstrips Eeklo

Gevelbekleding leien

Leien gevelbekleding heeft een natuurlijke en vooral luxueuze uitstraling. Je kunt kiezen tussen kunstleien en natuurleien.

Natuurleien worden gezaagd uit leistenen en hebben daarom een uniek uiterlijk. Door kleine oneffenheden en zogenaamde ‘imperfecties’ krijgt je woning een hele natuurlijke sfeer. De prijzen van natuurleien liggen relatief hoog: rond de €110,- tot €125,- per m². Maar daar staat tegenover dat ze tot wel 100 jaar mee gaan.

Als je een klein budget hebt dan kun je ook kiezen voor kunstleien. Deze worden gemaakt van kunststof en cement en bootsen natuurleien na. Zo heb je toch leien gevelbekleding tegen een veel lagere prijs. Houd er wel rekening mee dat de levensduur korter is, gemiddeld 20 tot 30 jaar. De prijs is wel een stuk aantrekkelijker: rond de €75,- tot €85,- per m².

Benieuwd naar de prijzen van leistenen? Vraag snel gratis offertes aan en bespaar tot wel 40%!

Metalen gevelbekleding

Vroeger zagen we metalen gevelbekleding vooral bij bedrijfspanden, maar de laatste jaren kiezen ook steeds meer particulieren voor metaal. Metaal heeft als voordeel dat het een hele moderne en strakke uitstraling heeft. Bovendien heeft een levensduur die oploopt tot wel 100 jaar (afhankelijk van het soort metaal) zonder dat je hiervoor veel onderhoud hoeft uit te voeren. Het is dus ook nog eens heel gemakkelijk! Het kost gemiddeld €100,- tot €180,- per m², afhankelijk van de metaalsoort.

Er zijn verschillende soorten metaal die je kunt gebruiken:

 • Zinken gevelbekleding
 • Aluminium gevelbekleding
 • Inox bekleding
 • Koperen bekleding

Ben je benieuwd wat het kost om metalen gevelbekleding te plaatsen? Vergelijk gratis meerdere offertes en kies zelf voor het beste aanbod om tot wel 40% op de kosten te besparen!


Metalen gevelbekleding zoals aluminium plaatsen?

Vergelijk gratis offertes en kies zo voor de vakman met het beste aanbod!

Start nu je gratis offerteaanvraag!


Aluminium gevelbekleding

Voor een robuuste en moderne uitstraling is het mogelijk om aluminium gevelbekleding aan te brengen. Aluminium is van nature heel licht en toch heel sterk. Hierdoor is het geen zware belasting voor de originele buitenmuur maar beschermt het wel optimaal tegen kou en neerslag.

Omdat aluminium niet ‘werkt’ door de verschillende weersomstandigheden, hoef je nauwelijks onderhoud uit te voeren. Het gaat tot wel 75 jaar lang mee, dus je hoeft niet snel je gevelbekleding te vervangen! Een mogelijk nadeel is dat aluminium niet direct een milieubewuste keuze is. Het materiaal is bijvoorbeeld lastig te recyclen.

Gevelbekleding: kurk

Kurk als gevelbekleding? Het wordt steeds vaker gebruikt. Spuitkurk is namelijk relatief goedkoop en snel aangebracht. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende korrelgroottes. Ga voor een fijne korrel als je een egaal uiterlijk wilt, of kies een grovere korrel voor een robuustere uitstraling. Natuurlijk kun je bij spuitkurk zelf bepalen welke kleur je kiest. Een groot voordeel van kurk is dat het een milieuvriendelijk materiaal is. Het is ook vriendelijk voor je budget: het kost gemiddeld €60,- tot €80,- per m².

Natuursteen gevelbekleding

Voor wie écht een natuurlijke uitstraling wil, is natuursteen als gevelbekleding een hele goede optie. Hierbij heb je verschillende mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld gevelplaten van natuursteen plaatsen voor een strak uiterlijk, of kies voor steenstrips voor een robuuste uitstraling. Omdat natuursteen gemaakt wordt van verschillende soorten gesteente, kies je gemakkelijk voor een steensoort die past bij de gewenste uitstraling. Voor natuursteen betaal je ongeveer €165,- tot €250,- per m², afhankelijk van de steensoort.

Houten gevelbekleding

Goedkope materialen om de gevel mee te bekleden

Zoek je naar goedkope gevelbekleding? Ook met een klein budget is het zeker mogelijk om jouw buitenmuur te bekleden. Verreweg de goedkoopste optie is gevelbekleding van crepi in Eeklo. Dit is goedkoop vanwege twee redenen: de materiaalkosten zijn laag, en het aanbrengen is heel snel en eenvoudig. Hierdoor liggen de arbeidskosten ook lager dan bij andere materialen. Het kost ongeveer €40,- tot €80,- per m².

Wil je liever geen gevel met crepi, dan is spuitkurk ook een mogelijkheid: dit kost gemiddeld €60,- tot €80,- per m². Doordat je hierbij zelf kiest voor de korrelgrootte, heb je iets meer invloed op de uiteindelijke uitstraling van het muuroppervlak.


Besparen op de prijzen van gevelbekleding?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Gratis - Vrijblijvend

Bekende merken

Als je een gevelspecialist inschakelt krijg je een persoonlijk advies met betrekking tot de verschillende merken. Elk merk heeft zo haar eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Twee populaire merken zijn Deceuninck en Eternit.

Deceuninck is bekend op haar kwalitatieve kunststof gevelbekleding. Door het brede aanbod aan stijlen en designs kies je gemakkelijk iets dat past bij je huis. Ook houtlook is een optie!

Eternet biedt moderne gevelbekleding aan van hoge kwaliteit. Bij dit merk ben je aan het juiste adres voor verschillende materialen, zoals pvc en metaal.

Gevelbekleding Eeklo: hoe werkt het plaatsen?

Hoe plaatsen vakmannen gevelbekleding in Eeklo? De vakmannen gaan als volgt te werk:

 • De voorbereiding: de ondergrond moet droog en schoon zijn. Ook is het belangrijk dat er geen scheuren of gaten in het metselwerk zitten. Is dit wel het geval, dan herstelt de vakman dit eerst.
 • Eventueel isoleren: wil je gevelbekleding combineren met isolatie, dan plaatsen de vakmannen eerst het isolatiemateriaal tegen de buitenmuur aan. Dit zijn meestal EPS-isolatieplaten.
 • Regelwerk aanbrengen: een houten of metalen regelwerk wordt aangebracht bovenop de isolatie of tegen de buitenmuur. Hierop schroeven ze de gevelplaten of gevelpanelen vast.
 • Gevelplaten monteren: tot slot plaatsen de vakmannen natuurlijk de gevelpanelen op het regelwerk. Eventueel kitten ze naden en kieren na afloop af voor een strakke afwerking.

Wil jij gevelbekleding laten plaatsen of vervangen? Vergelijk gratis offertes en kies zo voor de gevelspecialist met het beste aanbod!

Gevelbekleding en isolatie Eeklo

Gevelbekleding en isolatie worden in Eeklo vaak gecombineerd. Het plaatsen van isolatie is namelijk maar een kleine moeite als je toch al gevelbekleding laat plaatsen. Bovendien zorgt het isoleren van je buitenmuur voor een flinke besparing op de energiekosten: je bespaart in een vrijstaande woning namelijk tot wel €700,- per jaar op de gaskosten!

Hoe werkt het?

Bij het plaatsen van de gevelbekleding monteren de specialisten eerst een isolatiemateriaal op de buitenmuur. Hier overheen wordt direct de gevelbekleding aangebracht, zodat de isolatie goed beschermd is tegen vocht. Je hoeft hiervoor dus geen leefruimte in te leveren en verlengt ook nog eens de levensduur van je buitengevel.

Met het plaatsen van gevelisolatie bespaar je in een vrijstaande woning tot wel €700,- per jaar! Hiermee verdien jij je investering in ongeveer 15 jaar weer terug.

Premie voor nieuwe gevelbekleding?

Als je investeert in gevelisolatie én bekleding, dan kun je een mooie premie van €15,- per geïsoleerde m² oppervlak aanvragen. De netbeheerder biedt deze premie voor woningisolatie aan, maar je moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden.

Zo moet je de gevel laten bekleden door een vakman en kun je niet zomaar zelf aan de slag gaan. Daarnaast moet je buitenmuur voldoen aan een minimale Rd-waarde van 3m²K/W. Meer weten? Lees dan verder op vlaanderen.be.

Vergunning nodig?

Mag je eigenlijk zomaar gevelbekleding plaatsen in Eeklo? Soms heb je hiervoor een vergunning nodig, omdat je het uiterlijk van je woning aanpast. Laat je de buitenmuur kaleien dan kan dit wel zonder vergunning. Ook hoef je niet verplicht een architect in te schakelen als jij je gevel laat bekleden. Op omgevingsloketvlaanderen.be lees je meer over de voorwaarden en regels omtrent een vergunningsaanvraag.

Gevelbekleding isolatie Eeklo

Voordelen inschakelen gevelspecialist

Dit zijn de grootste voordelen van het inschakelen van een vakman:

 • Je bespaart jezelf veel waardevolle tijd en energie.
 • Met een gevelspecialist ben je verzekerd van de beste isolatie.
 • Je weet zeker dat de gevelplaten correct zijn geplaatst en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens de montage.
 • Gevelspecialisten bieden vaak garantie op het geleverde werk én de materialen.
 • Je krijgt persoonlijk advies van een vakman.
 • Het eindresultaat is het mooist als je de gevelplaten laat plaatsen door een vakman.


Recent aangevraagde offertes


Houten gevelbekleding geplaatst in Gent
Crepi aangebracht in Aalst
Buitenmuur bekleed met steenstrips in Sint-Niklaas
Houten planchetten vervangen in Beveren
Aluminium gevelbekleding aangebracht in Dendermonde
Pvc gevelpanelen geplaatst in Lokeren
Sidings vervangen in Ninove
Kunststof gevelbekleding geplaatst in Evergem
Nieuwe houten gevelplaten aangebracht in Geraardsbergen

Gevelbekleding Eeklo? Gratis offertes vergelijken!

Wil jij gevelbekleding laten plaatsen in Eeklo? Vind dan snel een vakman bij jou in de buurt! Dan weet je zeker dat je de buitenmuur zo goed mogelijk laat bekleden en dat er geen beschadigingen ontstaan.

Vergelijk gratis offertes! Je ontvangt tot wel 4 offertes van specialisten in jouw regio. Kies zelf voor de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten van jouw gevelrenovatie. De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend. Je zit dus helemaal nergens aan vast. De specialisten helpen je ook graag bij metselwerken.


Start nu je gratis offerteaanvraag!