Benieuwd naar de prijzen van gevelbekleding?

Gratis - Vrijblijvend

Gevelbekleding Berlare

Het plaatsen van gevelbekleding in Berlare is een waardevolle investering. Je huis krijgt de gewenste uitstraling en je beschermt je gevel tegen kou en neerslag. Dit verlengt de levensduur, verhoogt de isolatie en behoud de kwaliteit van je buitenmuur! Ben jij geïnteresseerd in goedkope gevelbekleding?

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt daarna zo snel mogelijk tot 4 offertes van vakmannen in de buurt. Kies de offerte met het beste aanbod en laat jouw buitenmuur bekleden tegen de laagste prijs!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de vele mogelijkheden? Lees dan verder. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende soorten gevelbekleding, de voor- en nadelen en je krijgt een beeld van de kosten.

Gevelspecialist gezocht?

Vind snel en gemakkelijk een gevel expert bij jou in de buurt.

Gratis gevel offertes

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten in jouw regio. Zonder verplichtingen.

Bespaar tot 40%

Door de offertes van de gevelspecialisten te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kosten!


Waarom gevelbekleding?

Met gevelbekleding krijgt jouw huis een vernieuwde uitstraling. Je woning ziet er netjes en verzorgd uit en je beschermt de buitenmuur tegen neerslag en kou: hiermee verleng je de levensduur van de buitenmuur! Daarnaast zorgt gevelbekleding voor een betere isolatie: je bespaart in een vrijstaande woning tot wel €700,- per jaar op de energiekosten.

Gevel bekleden

Voor klassieke en moderne gevels

Als je kiest voor gevelpanelen, dan heb je zelf een grote invloed op de stijl van je woning. Er zijn heel veel verschillende opties, waardoor je zelf een klassieke of juist moderne uitstraling creëert. Houten gevelbekleding zorgt voor een prachtige authentieke look, terwijl je met gevelbekleding van pvc juist een hele moderne sfeer creëert: zeker als jij je gevel laat bekleden met bijvoorbeeld zwarte gevelplaten.


Soorten gevelbekleding

Wil jij je gevel bekleden? Je hebt dan de keuze uit heel veel verschillende soorten gevelbekleding. Kies voor een materiaal dat voldoet aan al je wensen. We onderscheiden ook open en gesloten gevelbekleding. Bij gesloten bekleding overlappen de gevelpanelen. Bij open bekleding zitten er duidelijke openingen in het materiaal wat een speels effect geeft.

Welke gevelbekleding moet ik kiezen?

Je hebt de keuze uit onder meer deze soorten gevelbekleding in Berlare:

 • Crepi: dit is de goedkoopste optie. De muur krijgt een egale afwerking in een kleur naar keuze. De gemiddelde prijs ligt tussen de €40,- tot €80,- per m².
 • Hout: kies voor houten muurbekleding als je een authentieke uitstraling wilt creëren. Met goed onderhoud gaat dit ongeveer 15 tot 25 jaar lang mee. Dit kost ongeveer €100,- tot €150,- per m², afhankelijk van de gekozen houtsoort.
 • Pvc: gevelbekleding van pvc geeft jouw buitenmuur juist een hele moderne uitstraling, dit kost gemiddeld €75,- tot €125,- per m² en gaat gemiddeld 30 jaar lang mee.
 • Steenstrips: hiermee creëer je de illusie van een gemetselde muur. Door de hoge kwaliteit gaat dit tot wel 100 jaar lang mee. Inclusief isolatie kost dit gemiddeld €200,- tot €250,- per m².
 • Metaal: metalen gevelbekleding zorgt voor een heel mooi en robuust effect. Je hebt de keuze uit onder meer aluminium, zink, koper en inox. De kosten liggen tussen de €100,- tot €180,- per m² en de verwachte levensduur is gemiddeld 80 tot 100 jaar.
 • Natuurstenen: dit zorgt voor een hele natuurlijke en luxueuze uitstraling. Afhankelijk van de steensoorten liggen de prijzen rond de €165,- tot €250,- per m². Dit gaat gemiddeld 40 tot 50 jaar lang mee.

Wil jij graag meer informatie over de prijzen of ben je benieuwd wat het aanbrengen van gevelpanelen ongeveer kost? Start nu je gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de kosten!


Gevelbekleding in Berlare van de hoogste kwaliteit!

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot 40% op de kosten!


Gevelplaten, sidings, of gevelpanelen?

Bij het plaatsen van gevelbekleding in Berlare, is er veel mogelijk om in uitstraling te variëren. Zo kun je onder meer kiezen voor gevelplaten, sidings of juist gevelpanelen. Maar wat is precies het verschil?

 • Gevelplaten: dit zijn platen gemaakt van vezelcement. Gevelplaten zijn zowel effen als gestructureerd verkrijgbaar en je kiest zelf in welke kleur je de gevelplaten laat plaatsen. Voor een moderne uitstraling zijn HPL-gevelplaten geschikt, deze zijn gemaakt van kunststof.
 • Sidings: wanneer we het hebben over sidings, dan gaat het om gevelbekleding op een deel van je muur. Bijvoorbeeld alleen aan de zijkanten of juist alleen op de eerste verdieping. Dit heeft een speels effect en geeft jouw huis een unieke uitstraling.
 • Gevelpanelen: bij gevelpanelen gaat het vaak over rabatdelen, planchetten of schroten. Met gevelpanelen kun je de lengte of de breedte van je huis extra accentueren.

Gevelbekleding pvc

Gevelbekleding prijzen

De prijzen van gevelbekleding lopen enorm uiteen en zijn afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Wil je graag houten gevelbekleding, dan liggen de prijzen gemiddeld rond de €100,- tot €150,- per m². Op een geveloppervlak van 60 m² ligt de totaalprijs in dat geval rond de €6.000,- tot €9.000,-.

Wil jij je gevel bekleden met een klein budget? Kies dan voor crepi: dit kost ongeveer €40,- tot €80,- per m². Tegen een relatief lage prijs geef jij je huis toch een hele luxueuze uitstraling. Wil je liever een moderne sfeer? Gevelbekleding van pvc laat je al plaatsen vanaf €75,- tot €125,- per m².

Wat kost gevelbekleding?

Welke gevelbekleding? Gemiddelde prijs per m², inclusief plaatsing*
Crepi €40-, tot €80,-
Hout €100,- tot €150,-
PVC €75,- tot €125,-
Steenstrips €200,- tot €250,- (incl. isolatie)
Kunstleien €75,- tot €85,-
Natuurleien €110,- tot €125,-
Metaal (aluminium, zink, koper en inox) €100,- tot €180,- (incl. isolatie)
Spuitkurk €60,- tot €80,-
Natuursteen €165,- tot €250,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, zonder isolatie. Tenzij anders vermeld. Vraag voor prijzen op maat gratis en vrijblijvende offertes aan.

Wat beïnvloedt de prijs van gevelbekleding in Berlare?

De kosten zijn afhankelijk van deze factoren:

 • De materiaalkosten: je kiest zelf welke gevelbekleding je laat plaatsen. Het ene materiaal is nu eenmaal duurder dan het andere materiaal. Houd hier dus rekening mee met je keuze!
 • De arbeidskosten: elke gevelspecialist bepaalt zijn eigen tarief. De kosten kunnen per bedrijf dus enorm verschillen: vergelijk offertes zodat je verzekerd bent van een eerlijke prijs.
 • Eventuele herstelkosten: voordat een vakman je gevel kan bekleden, moet deze in goede staat verkeren. De vakman moet beschadigingen zoals scheuren eerst herstellen: hierdoor lopen de kosten op.
 • Voorrij- en afvoerkosten: elk bedrijf brengt voorrijkosten in rekening. Dit zijn kosten die in rekening worden gebracht nog voordat de werkzaamheden zijn begonnen. Vaak zijn de voorrijkosten lager bij een bedrijf dat vlakbij is.

Crepi Berlare

Crepi Berlare

Ben je op zoek naar goedkope gevelbekleding, kijk dan eens naar de mogelijkheden van crepi in Berlare. Als jij je buitenmuur laat bepleisteren dan krijgt de buitenmuur een egale uitstraling in een kleur naar keuze. Om een lange levensduur te garanderen wordt het materiaal aangebracht op een wapeningsnet.

Kies je voor crepi als gevelbekleding, houd er dan wel rekening mee dat je deze jaarlijks goed moet onderhouden. Je hoeft niet veel te doen: alleen afspoelen met een tuinslang is meestal voldoende om de kwaliteit te behouden.

Benieuwd wat gevelbepleistering gaat kosten? Vraag dan snel gratis offertes aan en bespaar zo tot wel 40% op de prijs!

Soorten gevelbepleisteringen

Er zijn verschillende soorten crepi in Berlare te onderscheiden. Voor muurbekleding buiten zijn vooral kunstharspleister en minerale pleister geschikt.

Wat is het verschil?

Minerale pleister heeft een ruwe afwerking en wordt in een dikke laag aangebracht. Dit is geschikt voor oude huizen met beschadigde gevels, omdat oneffenheden gemakkelijk te verbergen zijn. Kunstharspleister is iets egaler en wordt vooral gebruikt als afwerking van gevelisolatie.

Papvoegen of kaleien?

Er zijn verschillende manieren om crepi als gevelbekleding aan te brengen. Papvoegen is één van deze technieken. Deze techniek geeft een meer verouderde uitstraling: dit past dus heel goed bij authentieke huizen waarbij je het liefst niet een te nieuwe of moderne uitstraling creëert.

Een tweede techniek is kaleien. Hierbij gaat het om een hele dunne laag pleister die wordt aangebracht met een blokkwast. Kies je voor kaleien, dan krijg je een meer moderne en egale look.

Gevelbekleding Berlare

Gevelbekleding: hout

Een tweede populaire optie, is hout. Een houten gevel heeft een bepaalde charme: het geeft je huis een hele authentieke en warme uitstraling. Je hebt uiteraard de keuze uit verschillende houtsoorten, zoals Red Cedar, Padoek en Eik.

Welke houtsoort is de beste optie?

Dat hangt volledig af van jouw voorkeuren: elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling, kleuren en eigenschappen. Kies in ieder geval voor een houtsoort met duurzaamheidsklasse 2. Houtsoorten worden allemaal ingedeeld in duurzaamheidsklasses. Deze geven aan hoe sterk het hout is en hoe lang het ongeveer meegaat. Hoe beter deze duurzaamheidsklasse, hoe minder onderhoud je hoeft uit te voeren. De gemiddelde levensduur van houten gevelbekleding is 15 tot 25 jaar, maar deze is sterk afhankelijk van de houtsoort en de bijbehorende duurzaamheids klasse.

Je bepaalt zelf hoe je de houten planchetten aanbrengt. Horizontale gevelpanelen benadrukken de breedte van je huis. Laat je de gevelpanelen verticaal plaatsen dan accentueer je juist de hoogte.

Hoe kan een vakman houten gevelbekleding plaatsen?

De gevelpanelen worden aangebracht met behulp van profielen. De vakman plaatst eerst de profielen en schroeft de planken daarna gemakkelijk vast. Wil jij ook houten gevelbekleding plaatsen? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Thermowood gevelbekleding

Veel mensen kiezen voor thermowood gevelbekleding. Dit is heel goed bestand tegen kou en neerslag: het vervormt niet en gaat niet ‘werken’, waardoor het relatief weinig onderhoud nodig heeft. Het is belangrijk om te weten dat thermowood na verloop van tijd vergrijst. Dit is zeker geen nadeel, maar het is wel goed om te weten dat de kleur uiteindelijk verandert. Deze houtsoort gaat gemiddeld 25 jaar en langer mee!

Red Cedar

Red Cedar is een iets zachtere houtsoort, maar het is desondanks nog steeds een duurzame keuze. Het is bestand tegen houtrot en schimmels en gaat daardoor heel lang mee, ook als het hout onbehandeld blijft. De kleur van deze houtsoort varieert van lichtroze, tot lichtbruin, bruinroze en donkerbruin. Ook Red Cedar vergrijst een beetje na verloop van tijd. Bij deze houtsoort mag je rekening houden met een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar.


Geïnteresseerd in authentieke houten gevelbekleding?

Vind snel een vakman in jouw regio en bespaar zo op de kostprijs!


Padoek

Een derde mogelijkheid is padoek. Padoek is de meest duurzame hardhoutsoort ter wereld. Deze houtsoort is onder andere populair vanwege de prachtige uitstraling na het vergrijzen. Het heeft duurzaamheidsklasse 1 en gaat dus meer dan 25 jaar mee, ook als het onbehandeld blijft. Behalve voor gevelbekleding wordt het ook veel gebruikt voor hekken, meubels en trappen. Kies je voor padoek, dan kun je uitgaan van een levensduur van 25 tot 30 jaar.

Thermo ayous

Thermo ayous is juist een lichtere houtsoort. Toch is het heel goed bestand tegen de weersomstandigheden: het werkt nauwelijks en scheurt of vervormt niet. Kies altijd voor thermo ayous in tegenstelling tot standaard ayous hout: thermo ayous houdt in dat het hout behandeld is met een thermobehandeling, waardoor de duurzaamheidsklasse stijgt naar 1. Hiermee gaat het tot ruim 25 jaar lang mee! Zonder deze thermo-behandeling heeft ayous een duurzaamheidsklasse 5.

Gevelbekleding pvc

Steeds meer mensen kiezen voor gevelbekleding van pvc. Kunststof is heel onderhoudsvriendelijk en het vervormt en verkleurt niet, in tegenstelling tot echt hout. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende kleuren en designs, wat een grote invloed heeft op de uitstraling van je huis. Wit en antraciet zijn populair, maar praktisch elke kleur is mogelijk. Over het algemeen heeft gevelbekleding van pvc een moderne uitstraling. Wil je een klassieke look, kies dan voor kunststof met houtlook.

Wat kost kunststof gevelbekleding?

De prijzen variëren van €75,- tot €125,- per m². Deze kostprijs is natuurlijk afhankelijk van het soort kunststof dat je kiest en de kleur hiervan. Welke kunststof gevelbekleding kan ik kiezen? Je hebt onder meer de keuze uit trespa en composiet. Hieronder lees je meer over deze soorten kunststof. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar tot wel 40%!


Gevelbekleding van pvc laten plaatsen?

Vind snel en eenvoudig vakmannen in jouw regio en bespaar op de kostprijs.

Gratis offertes ontvangen!


Trespa

Trespa wordt veel gebruikt bij het plaatsen van kunststof gevelbekleding. Dit kunststof bestaat deels uit natuurlijke elementen: het is een laag van geperste houtvezels met aan beide kanten een harde toplaag. We noemen dit ook wel HPL (High Pressure Laminate) pvc.

Trespa heeft belangrijke voordelen: het is ongevoelig voor de zon, regen en kou. Het is kleurvast en blijft daardoor jarenlang heel mooi. Vervuiling hecht niet aan het oppervlak, waardoor vervuiling ook nog eens heel gemakkelijk te verwijderen is. Het heeft een gemiddelde levensduur van 30 jaar en kost ongeveer €100,- per m².

Composiet

Een tweede optie is gevelbekleding van composiet. Composiet is van nature heel licht en flexibel. Qua uitstraling lijkt het heel erg op echt hout, terwijl je wel profiteert van de voordelen van kunststof. Zo is composiet kleurvast en hoef je het niet te schilderen. Het enige onderhoud dat composiet nodig heeft is een goede schoonmaakbeurt af en toe: gemiddeld gaat composiet tot wel 50 jaar lang mee! De prijs ligt rond de €50,- per m².


Pvc gevelbekleding plaatsen

In deze video zie je hoe een vakman kunststof gevelbekleding plaatst.


Steenstrips Berlare

Steenstrips zijn in Berlare al jarenlang populair. Deze worden gemaakt van dunne bakstenen en voegwerk. De strips worden gelijmd op de ondergrond en geven zo de illusie van een gemetselde buitenmuur.

Steenstrips zijn geschikt als gevelbekleding, omdat je hiermee de originele uitstraling van je huis kunt behouden. Het ziet eruit als metselwerk, maar is veel sneller aangebracht en ook een stuk goedkoper. Ze vereisen nauwelijks onderhoud en gaan tot wel 100 jaar of zelfs langer mee. De prijzen variëren van €200,- tot €250,-. Dit is inclusief isolatie en de prijs verschilt natuurlijk afhankelijk van de steensoort die je kiest.

Wil jij ook steenstrips als gevelbekleding? Start nu je gratis offerteaanvraag en kies de vakman met het beste aanbod!

Steenstrips Berlare

Gevelbekleding leien

Een ander materiaal gebruikt voor gevelbekleding, is leien. Leien gevelbekleding is te onderscheiden in twee categorieën:

 • Natuurleien: dit wordt gemaakt uit grote stukken natuursteen. Het geeft jouw buitenmuur dus een hele natuurlijke uitstraling, doordat elke leisteen kleine verschillen en ‘imperfecties’ heeft. De levensduur is gemiddeld 80 tot 100 jaar. Dit kost ongeveer €110,- tot €125,- per m².
 • Kunstleien: de natuurlijke uitstraling van natuurleien wordt hierbij nagebootst met een cement en kunststof mengsel. De levensduur is veel korter: gemiddeld 20 tot 30 jaar. Je betaalt er dan ook een stuk minder voor, waardoor dit een geschikt alternatief is voor iedereen met een klein budget. De prijzen liggen rond de €75,- tot €85,- per m².

Benieuwd wat het kost om jouw gevel te bekleden met leien? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot 40% op de kostprijs!

Metalen gevelbekleding

We zien in Berlare steeds vaker metalen gevelbekleding. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten metaal, zoals:

 • Zinken gevelbekleding
 • Aluminium gevelbekleding
 • Koperen bekleding
 • Inox bekleding

Kies je voor metaal, dan ben je verzekerd van een kwalitatief materiaal met een lange levensduur. Metaal gaat namelijk 80 tot wel 100 jaar mee. Metaal heeft een hele moderne uitstraling, dat goed past bij nieuwe woningen. Het beschermt je muur optimaal en wordt ook veel gebruikt bij de afwerking van gevelisolatie.

Bij metaal heb je bovendien de keuze uit verschillende opties: kies voor shingles, stroken als je de breedte of hoogte wilt accentueren, of plaats juist grote gevelplaten voor een moderne look. De prijzen variëren van €100,- tot €180,- per m². Ook metalen gevelbekleding plaatsen? Vergelijk gratis offertes en bespaar!


Geef jouw woning een moderne uitstraling met metalen gevelbekleding!

Vergelijk meerdere vakmannen in jouw regio zodat je verzekerd bent van een eerlijke prijs!

Start nu je gratis offerteaanvraag!


Aluminium gevelbekleding

Aluminium is één van de populairste soorten metalen gevelbekleding. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en is volledig kleurvast. Kies voor sidings van alumunium voor een bijzondere look of laat de gevelbekleding plaatsen over de hele buitenmuur.

Aluminium heeft grote voordelen:

 • Het is praktisch onderhoudsvrij
 • Aluminium is van nature enorm sterk
 • Hierdoor is het bestand tegen extreme weersomstandigheden
 • Het is licht van gewicht, dus de belasting op de buitengevel is heel laag
 • Het materiaal ‘werkt’ niet en gaat ook niet roesten.

Een mogelijk nadeel is dat aluminium niet heel milieuvriendelijk is. Vind je dit belangrijk, dan is een ander materiaal een betere optie, zoals spuitkurk.

Gevelbekleding: kurk

Tegenwoordig is het ook mogelijk om gevelbekleding van kurk te plaatsen. Spuitkurk bestaat uit kurkgranulaat en acrylhars en wordt direct op het oppervlak gespoten. Het droogt heel decoratief op en geeft jouw huis een mooie afwerking in een kleur naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende korrelgroottes, waardoor je een grote invloed hebt op de uiteindelijke uitstraling. De kosten hiervan liggen rond de €60,- tot €80,- per m².

Natuursteen gevelbekleding

Wil je graag een hele natuurlijke uitstraling realiseren? Kies dan voor gevelbekleding van natuursteen. Dit wordt geplaatst op verschillende manieren: in de vorm van gevelpanelen, als steenstrips en natuurstenen gevelplinten. Er zijn heel veel verschillende steensoorten die hiervoor gebruikt worden, dus er is een ruim aanbod aan verschillende kleuren, groottes en designs. Zo kies je gemakkelijk voor iets dat voldoet aan al je wensen. Afhankelijk van het soort steen dat je kiest, betaal je gemiddeld €165,- tot €250,- per m².

Houten gevelbekleding

Goedkope materialen om de gevel mee te bekleden

Ben je geïnteresseerd in goedkope gevelbekleding? Ook met een klein budget is het mogelijk om muurbekleding te plaatsen. Een crepi gevel is over het algemeen de goedkoopste optie: dit kost gemiddeld €40,- tot €80,- per m². Bij een totale buitenmuur van 60 m² zou dit neerkomen op een totaalbedrag van €2.400,- tot €4.800,-. Een gevel van crepi is goedkoop, omdat het materiaal goedkoop in aanschaf is en de arbeidskosten relatief laag liggen.

Natuurlijk is dit niet de enige optie. Ook spuitkurk is relatief goedkoop: rond de €60,- tot €80,- per m². Wil je wel stenen gebruiken, kies dan voor een kunststof replica. Kunstleien kosten bijvoorbeeld slechts €75,- tot €85,- per m² en hebben toch een hele mooie uitstraling!


Besparen op de prijzen van gevelbekleding?

Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40%!

Gratis - Vrijblijvend

Bekende merken

Bij een gevelrenovatie kun je kiezen voor bekleding van diverse merken. Elk merk heeft zo haar eigen voor- en nadelen en natuurlijk verschillen de prijzen ook enorm. Heb je een klein budget? Kies dan voor een budgetvriendelijk huismerk. Een gevelspecialist kan je hierover verder informeren. Een aantal bekende merken zijn:

 • Deceuninck: dit merk biedt kwalitatieve kunststof bekleding in verschillende kleuren en designs. Ook houtlook is mogelijk!
 • Eternit: bij dit merk ben je aan het juiste adres voor moderne gevelpanelen van verschillende materialen. Dit merk biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gevelbekleding Berlare: hoe werkt het plaatsen?

Wil je gevelbekleding plaatsen in Berlare? Dan raden we je aan om hiervoor een vakman in te schakelen. Dan weet je zeker dat de gevelplaten correct geplaatst zijn en er geen beschadigingen ontstaan aan je originele muur. Zo ben je bovendien verzekerd van de beste isolatie!

Hoe plaatsen vakmannen gevelbekleding?

Experts zorgen eerst dat de ondergrond in goede staat verkeerd. Dit houdt in dat ze beschadigingen herstellen. Wil jij je woning beter isoleren, dan plaatsen ze het isolatiemateriaal tegen de buitenmuur. Hiervoor gebruiken ze isolatieplaten van XPS. Dit is vochtbestendig en heeft een uitstekende isolatiewaarde. Hier bovenop monteren ze dan een draagconstructie, deze bestaat vaak uit een metalen of houten frame. Op dit frame bevestigen ze vervolgens de gevelplaten of -panelen. Dit maakt het ook relatief eenvoudig om gevelbekleding te vervangen, als je na verloop van tijd toch liever een ander materiaal kiest.

Op zoek naar een vakman bij jou in de buurt? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Gevelbekleding en isolatie Berlare

Combineer gevelbekleding met isolatie in Berlare! Je profiteert direct van een betere isolatiewaarde, waardoor je minder energie verbruikt. Dit is goed voor het milieu én voor je portemonnee: je bespaart namelijk tot wel honderden euro’s per jaar op je energierekening! Bovendien heeft gevelisolatie veel andere voordelen ten opzichte van andere isolatietechnieken:

 • Je hoeft geen leefruimte in te leveren omdat de isolatie aan de buitenkant geplaatst is.
 • De besparing van gevelisolatie is hoger dan de besparing van bijvoorbeeld spouwisolatie.
 • Door gevelbekleding te combineren met isoleren ben je met één renovatie klaar!

Voor de isolatie gebruiken de vakmannen isolatieplaten van XPS. Dit heeft een uitstekende isolatiewaarde van 0.032 tot 0.035 W/mK. Het voordeel hiervan is dat ze drukvast zijn en goed bestand tegen vocht.

Met het plaatsen van gevelisolatie bespaar je in een vrijstaande woning tot wel €700,- per jaar! Hiermee verdien jij je investering in ongeveer 15 jaar weer terug.

Premie voor nieuwe gevelbekleding?

Is het mogelijk om een premie aan te vragen voor gevelbekleding in Berlare? Als je investeert in gevelplaten én isolatie dan kun je bij de netbeheerder een premie aanvragen. Dit is een premie van €15,- per m². Een belangrijke voorwaarde hiervan is wel dat dit is uitgevoerd door een vakman en dat de renovatie zorgt voor een minimale Rd-waarde van 3 m²K/W.

Meer weten? Lees dan verder op vlaanderen.be.

Vergunning nodig?

Voor het kaleien van gevels is in principe geen vergunning nodig. Wil je andere gevelbekleding laten aanbrengen, dan bestaat de kans dat je wel een vergunningsaanvraag moet indienen: je verandert immers het uiterlijk van je woning. Toch verschillen deze regels per gemeente. Voor het plaatsen van bekleding hoef je in ieder geval geen architect in te schakelen. Twijfel je of je een vergunning moet aanvragen? Lees dan verder op omgevingsloketvlaanderen.be.

Gevelbekleding isolatie Berlare

Voordelen inschakelen gevelspecialist

De grootste voordelen van het inschakelen van een gevelspecialist:

 • Je profiteert van het mooiste eindresultaat.
 • Er ontstaan geen beschadigingen aan de bekleding of aan de buitenmuur.
 • De renovatie is zo snel mogelijk afgerond.
 • Je krijgt garantie op het geleverde werk en de materialen.
 • Een gevelspecialist bespaart jou veel waardevolle tijd en energie.


Recent aangevraagde offertes


Houten gevelbekleding geplaatst in Gent
Crepi aangebracht in Aalst
Buitenmuur bekleed met steenstrips in Sint-Niklaas
Houten planchetten vervangen in Beveren
Aluminium gevelbekleding aangebracht in Dendermonde
Pvc gevelpanelen geplaatst in Lokeren
Sidings vervangen in Ninove
Kunststof gevelbekleding geplaatst in Evergem
Nieuwe houten gevelplaten aangebracht in Geraardsbergen

Gevelbekleding Berlare? Gratis offertes vergelijken!

Wil jij gevelbekleding in Berlare laten plaatsen? Vind dan snel en eenvoudig een vakman bij jou in de buurt.

Vergelijk gratis offertes! Je krijgt zo snel mogelijk tot wel 4 offertes van specialisten in de buurt. Kies de vakman met het beste aanbod om tot wel 40% op de kosten te besparen. Deze offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend, dus je zit helemaal nergens aan vast. De specialisten helpen je ook graag bij metselwerken.


Start nu je gratis offerteaanvraag!